Massage

20 år som selvstændig massør

idrætsskadeterepeut

Bredt spektre af massage og velvære

Massage for lindring af

Hovedpine og nakkesmerter
Med gentagende bevægelser i nakke og statiske bevægelighed i nakke på dit arbejde og hverdag, øger du risikoen for nakkesmerter og især hovedpine. Med mange års erfaring indenfor hovedpine problemer har jeg fået en teknik som jeg har fået meget feedback på, at det hjælper mod nakke og hovedpine smerter.

Ryg og lændesmerter
Med en hård hverdag med gentagende løft og belastninger risikere vi, at ryggen på et tidspunkt bliver øm og vi får nedsat bevægelighed. Jeg vil med min massage få din ryg tilbage til Topform så du igen kan bruge den og holde den  i Topform i hverdagen

Hofte og bensmerter
Mange får problemer med deres hofte og har dermed også risiko får at få problemer med deres ben pga iskias smerter og problemer med deres SI led. Jeg kan hjælpe med at få den nedsatte styrke og bevægelighed tilbage i dine ben.

 

Pris

Massage    40 min // 300,-
                     60 min // 450,-

Klippekort  10 klip // 2500,-

 

Fuld kropsmassage

Vi vil starte med en kort samtale om kroppens velbefindende og om der er noget som vi skal ekstra ved, eller som skal løsnes op for.

Jeg gennemgår hele kroppen. Vi starter med at løsne op for hele overkroppen, nakken og derefter hofte og ben som bliver masseret og løsnet op for i led.

Du vil mærke hele din krop blive dejligt afslappet og med øget bevægelighed.

 

Pris

– 80 min // 600kr,-

DU kan booke en tid med det samme