Jan Vajhøj

Jeg hedder Jan Vajhøj, bor i Frederikshavn. Jeg har været selvstændig Massør i 20 år med egen klinik. Jeg er uddannet hos Jan Lasota, Lasota Terapi Akademi 2000 – 2001.

DU kan booke en tid med det samme

Om mig

Jeg har siden taget mange efteruddannelser for hele tiden at udvikle mig indenfor mit fag og for at vedligeholde min RAB godkendelse. RAB er et registret mærke og godkendt af myndighederne, som giver mine kunder en tryghed når de kommer hos mig at jeg har en stor og godkendt faglighed. Mulighed for tilskud for medlemmer af Danmark. 

Jeg har de sidste 20 år være tilknyttet mange sportsklubber, bla. Håndbold og ishockey ligaklubber og andre.

Med mine egen sportslige erfaringer indenfor udholdenhedssport og ekstremløb, har jeg fået mange erfaringer som jeg kan trække på, når jeg har sportsfolk og problemer indenfor bevægelighed af vores krop.

Jeg har som træner og coach løbende haft både enkelte kunder og virksomheder. Jeg har med min erfaring i at nå mål som jeg sætter mig også kunne inspirere andre til at nå mål som de ikke troede kunne opnås.Jeg vil sørge for at din virksomhed og medarbejdere får en god oplevelse og alle når deres mål med min ekspertise.

Sports Cv

– Gore-Tex Transalpine Run 2018
– Jungle Maraton
– Maraton Des Sables
– Mera Peak 6451 hm. 
– Maraton Des Sables
– Gobi March – Mongoliet
– Ultra Trail Mont Blanc
– Gudenåen
– Ironman
– Mors 100 miles
– Gax 100 miles
– Verdon Challenge
– Vasaloppet
– Over 300 maratons